NOVÝ DOTAČNÍ PROGRAM PRO OCHRANNÉ ZNÁMKY

NOVÝ DOTAČNÍ PROGRAM PRO OCHRANNÉ ZNÁMKY

K datu 22. 1. 2024 je připraveno spuštění dotačního programu pro registrace ochranných známek. Výhod tohoto programu bude možno čerpat jak pro registraci ochranné známky v České republice, tak pro celou Evropskou unii.

V rámci tohoto dotačního programu bude možno získat až 75 % z výše správního poplatku, a to až do výše 1.000 EUR.  Klientům advokátní kanceláře Petráš Rezek navíc poskytujeme slevu 20 % ze správního poplatku (do maximální výše 1.000 Kč) pro registraci ochranné známky v České republice, pokud se pro realizaci registrace rozhodnout využít našich služeb.

Naše advokátní kancelář dále zajišťuje, jakožto nástroj ochrany registrované známky, ochranu prostřednictvím celní správy. Celní správa je oprávněna zboží mj. zadržet v případě, kdy by mělo dojít k porušení práv k ochranné známce. Pro klienty se pak tato varianta jeví jako velmi výhodná, neboť tento dohled a způsob ochrany vykonává stát a klientům ve spojitosti s touto ochranou jejich registrované známky nevznikají žádné náklady.

Našim klientům poskytujeme kompletní servis v oblasti ochranných známek, od jejich prvotní registrace za využití dotačního programu, tak s jejich následnou ochranou.

A proč registrovat ochrannou známku? To se můžete dočíst zde.

KONTAKTNÍ FORMULÁŘ

Řešíte stejný nebo podobný právní problém?
Napište nám.