CRYFIN a.s. – HROMADNÉ ZASTUPOVÁNÍ V TRESTNÍM ŘÍZENÍ

Patříte-li mezi poškozené investory společnosti CRYFIN a.s., věnujte prosím pozornost níže uvedeným informacím. 

Společnost CRYFIN a.s. slibovala vysoká zhodnocení přijatých peněžních prostředků díky obchodování s kryptoměnami. V současné době Policie ČR případ vyšetřuje jako podvod, jelikož obdržené finance měly být namísto toho použity pro osobní potřebu osob stojících za touto společností.   

Naše kancelář nabízí služby hromadného zastupování poškozeným společnosti CRYFIN. Výhodou hromadného zastupování je, že Vám umožňuje výrazně snížit náklady na právní zastupování. Současně s ohledem na vysoký počet poškozených je pravděpodobné, že bude výběr právního zástupce nezbytný pro uplatnění nároku na náhradu škody. 

Tým advokátní kanceláře Petráš Rezek s.r.o., který je tvořen více než 40 právními specialisty, nabízí investorům společnosti CRYFIN právní pomoc při vymáhání investované částky. Naše kancelář má v tomto oboru rozsáhlé zkušenosti. Několik set poškozených zastupujeme v trestním řízení Platon Life, kde Národní centrála proti organizovanému zločinu vyšetřuje rovněž podvod s investicemi do kryptoměn. Tisíce poškozených potom zastupujeme v dalších hromadných kauzách, jako je Ramfin, Reality Investing nebo LBCC.

Budete-li tak mít zájem o využití právních služeb naší advokátní kanceláře, dovolujeme si Vás požádat o písemné potvrzení Vašeho zájmu formou emailové zprávy odeslané na e-mailovou adresu: poskozeni@petrasrezek.cz, kdy:

  • Do e-mailové zprávy uveďte předmět ”Cryfin” a text „Mám zájem o právní zastoupení v souvislosti s trestním řízením proti společnosti Cryfin a.s.“ nebo jakýkoliv jiný text s odkazem na společnost Cryfin a.s.
  • V odpovědi na tuto e-mailovou zprávu Vám poté bude zaslán přehled dalšího postupu v této věci, a to včetně konečného znění podmínek převzetí právního zastoupení k Vašemu předchozímu odsouhlasení.

Vaše případné další doplňující dotazy v této věci, které Vám samozřejmě rádi obratem zodpovíme, můžete zasílat taktéž na e-mailovou adresu: poskozeni@petrasrezek.cz.

KONTAKTNÍ FORMULÁŘ

Řešíte stejný nebo podobný právní problém?
Napište nám.