SINCOM INVESTMENT COMPANY – HROMADNÉ ZASTUPOVÁNÍ

Důležité upozornění pro věřitele skupiny SINCOM. Začali se na nás obracet první vlastníci dluhopisů společností SINCOM Investment Company a.s. a ATS Company a.s. s tím, že neobdrželi výplatu jmenovité hodnoty nebo výnosů dluhopisů.

Naše kancelář nabízí služby hromadného zastupování věřitelům zmíněných společností, případně dalších společností spadajících do této skupiny. Výhodou hromadného zastupování je, že Vám umožňuje výrazně snížit náklady na vymáhání pohledávek. Také tím dochází k formování velké skupiny věřitelů, díky čemuž se mohou sjednotit a efektivněji tak prosazovat své zájmy, a to jak v případném insolvenčním řízení, tak i mimo něj. Naše advokátní kancelář takovou skupinu právě utváří. 

V současné situaci je důležité odhadnout, zda je emitent schopen své závazky splnit dobrovolně sám v blízké době s vynaložením co nejmenších nákladů věřitelů. Bez patřičných zkušeností a sjednocení vlastníků dluhopisů je však toto velice obtížné. Ukáže-li se, že emitent není schopen dostát svým závazkům v blízké době, nebo k tomu není ochoten, zahájíme za Vás insolvenční řízení a přihlásíme Vaše pohledávky. V jeho dalším průběhu se může dlužník pokoušet znemožnit nebo ztížit dobytnost pohledávek věřitelů. Z těchto důvodů je důležité, aby byly Vaše zájmy chráněny právními službami poskytovanými na špičkové úrovni. 

Tým advokátní kanceláře Petráš Rezek s.r.o., který je tvořen více než 40 právními specialisty, nabízí věřitelům společností SINCOM Investment Company a.s. a ATS Company a.s právní pomoc při vymáhání investované částky. Naše kancelář má v tomto oboru rozsáhlé zkušenosti. Několik tisíc poškozených zastupujeme v dalších hromadných kauzách, jako je Ramfin, Platon Life, Reality Investing nebo LBCC.

Budete-li tak mít zájem o využití právních služeb naší advokátní kanceláře, dovolujeme si Vás požádat o písemné potvrzení Vašeho zájmu formou emailové zprávy odeslané na e-mailovou adresu: poskozeni@petrasrezek.cz, kdy:

  • Do e-mailové zprávy uveďte předmět ”Sincom/ATS” a text „Mám zájem o právní zastoupení proti společnosti Sincom nebo ATS“ nebo jakýkoliv jiný text s odkazem na společnosti Sincom nebo ATS.
  • V odpovědi na tuto e-mailovou zprávu Vám poté bude zaslán přehled dalšího postupu v této věci, a to včetně konečného znění podmínek převzetí právního zastoupení k Vašemu předchozímu odsouhlasení.

Vaše případné další doplňující dotazy v této věci, které Vám samozřejmě rádi obratem zodpovíme, můžete zasílat taktéž na e-mailovou adresu: poskozeni@petrasrezek.cz

KONTAKTNÍ FORMULÁŘ

Řešíte stejný nebo podobný právní problém?
Napište nám.